JURA J6 Brilliant Silver

 

360° požitek pro všechny smysly

Kávovar J6 je bezpochyby jeden z nejlepších způsobů, jak projevit svůj dobrý vkus. Dokonalý design skvěle ladí s ušlechtilými materiály a promyšlenými kontrastními detaily. Kdykoli jím připravíte široké spektrum kávových specialit v dokonalé kvalitě. Postarají se o to nejmodernější technologie. Jeho ovládání je jednoduché a pomocí volitelně dodávaného modulu Smart Connect jej lze dokonce ovládat chytrým telefonem.. Přehled parametrů tohoto špičkového plně automatického kávovaru završují programy údržby a hygienické standardy s certifikací TÜV.





 

Cena: 44 890 Kč / 37 099 Kč bez DPH Doprava zdarma

Kód produktu: 001069

EAN: 7610917151110

Výrobce: Jura

Dostupnost: Vyprodáno

Akce Vitcafé Gusto

Popis produktu

Nejlepší výsledky v každém ohledu díky technologii P.E.P.® a technologii jemné pěny

 

 

Hned několik špičkových novinek umožňuje přípravu klasických i nových specialit v nepřekonatelné kvalitě: mlýnek AromaG3 pomele kávová zrna dvojnásobnou rychlostí a přesto zachová lahodné aroma kávových zrn. Impulzní extrakční proces (P.E.P.®) optimalizuje dobu extrakce u tzv. krátkých specialit a ristretto a espresso se díky němu rozzáří celým ohňostrojem chutí. Módní speciality zakončené mlékem a mléčnou pěnou jsou díky technologii jemné mléčné pěny připraveny v dokonalé kvalitě. Kromě klasických kávových specialit a specialit jako je cappuccino nebo latte macchiato, nový kávovar J6 navíc dovedl k dokonalosti i novou módní specialitu flat white – vše pouhým stiskem tlačítka. Gurmáni se u přístroje J6 shodují v udělení nejvyšších známek za aroma.

 

Intuitivní ovládání – na přání dokonce pomocí mobilní aplikace

 

 

Díky logické struktuře a snadno srozumitelným grafickým symbolům je moderně koncipované ovládání naprosto intuitivní. TFT displej a rotační ovladač umožňují rychlý a přímý výběr. Kdo chce, může kávovar J6 ovládat dokonce chytrým telefonem pomocí aplikace JURA Coffee.*Inteligentní vodní systém (I.W.S.®) automaticky rozpozná díky technologii RFID vložení vodního filtru.

* K tomu je nutný samostatně dodávaný vysílač/přijímač »Smart Connect« s technologií Bluetooth®.

 

Pořádek musí být

 

 

Dokonalá promyšlenost celé výrobní koncepce se projevuje rovněž láskou k detailu. Jejím ideálním příkladem je nově uspořádaná přihrádka na příslušenství kávovaru J6. Pro prostorově nenáročné uložení vyměnitelné mléčné trysky a hadičky na mléko byl vytvořen úschovný prostor přímo na míru. Díky tomu je hadička i tryska na mléko kdykoliv po ruce. Integrované programy údržby umožňují dodržení hygienických standardů s certifikací TÜV stisknutím tlačítka.

 

360° požitek pro všechny smysly

 

 

Řada kávovarů J od firmy JURA, která byla mnohokrát vyznamenána renomovanými mezinárodními cenami za design, již na první pohled vyniká čistými a klidnými tvary, pro něž je charakteristická symetrie. Harmonický design nejmladšího člena této úspěšné řady charakterizuje rotační ovladač s krystalově modrým podsvícením, skleněný odkapávací rošt a nastavitelná pochromovaná kávová výpust. V přístroji J6 se pojí bohaté zkušenosti s nejmodernějšími technologiemi. Výsledkem je plně automatický kávovar, který poskytuje špičkový požitek pro všechny smysly. Připraví rozmanité speciality s vynikající kvalitou aromatu, má intuitivní ovládání, bezchybně dodržuje hygienické standardy s certifikací TÜV, má skvělý design a se švýcarskou přesností je vyroben z hodnotných materiálů.

 

 

Rozměry : š-v-hl  hmotnost    28,5 x 34,2 x 43,3 cm    10,9 kg